<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, January 28, 2004

Denne timen har jeg jobbet med oppgaver om lyrikk. Ble ikke helt ferdig fordi noen av oppgavene krevde en del tenking, noe som tar tid. Synes at jeg egemntlig har jobbet nok så bra denne timen.

Wednesday, January 21, 2004

I Russland
vjhv,


Wednesday, December 10, 2003

jajaja

Wednesday, December 03, 2003

Naturfag, 03.12.03
Organisk kjemi.
Har jobbet med oppgaver på dataen om organisk kjemi.
Synes at vi kan jobbe mer med dette en annen gang.


Wednesday, November 19, 2003

En Fortelling

Det kom noen dype hals lyder fra sengen under vinduet. Mannen på sengen satte seg opp og så utover det lille og slitte værelset. Øynene stoppet på revolverbelte med den velbrukte . 44 Smith & Wessen dobbel action revolveren.
Det luktet svette og spy i hele rommet, etter 4 dagers så å si konstant fyll, med unntak av noen klare øyeblikk da han jagde bud gutten fra Fort Wort på dør. Den 3 gangen bud gutten kom var mannen på det lille og slitte værelset så og så drukket fra forstand, uheldig vis for bud gutten.
Han måtte gå til bake til hovedkontoret i Fort Wort og av gi rapport en blåveis rikere og en tann fattigere.
Mannen på sengen reiste seg opp, rommet roterte veldig og han måtte gi opp i kampen mot svimmelheten og veltet seg ned på sengen igjen og sovnet.
4 timer senere våknet han. Lukte i rommet var nå enda mer intens. Han vrengte opp vinduet. Hjernen klarte opp igjen med en gang. Og han prøvde på nytt å reise seg. Denne gangen gikk han ikke ned for telling før 3 tequilaflasker gjorde veien for komplisert. Han forbannet flaskene.
Det banket på døren og en stemme sa:
”Mister Zackary? Hallo? Sir?”
”Dra pokker i vold!” Kom det fra en grøtete og sliten stemme inne på rommet.
”Men det er beskjed fra oberst Williams, sir. Han ber deg komme dit med en gang. Han har noen veldig viktige beskjeder til deg.”
”Ja, si at jeg kommer i løpet av dagen.”
Stemmen inne på rommet virket allerede klarere og mer lik slik bud gutten utenfor kjente den fra tidligere beskjeder han hadde gitt.
”Jeg kan ikke det, Sir. Jeg har ordre om å følle deg bort.”
”Ja vel gi meg 5 minutter.”
Zackary fant frem en skjorte som virket nok så ren. Så seg i speilet og erklærte det 4 dager gamle skjeggstubbene som starten på hel skjegg. Tok revolverbelte fra sengestolpen og spente det om de smale og knoklete hoftene.
Den bulkede og slitte Stetstoen hatten hang på en knagg ved døren.
Da han åpnet døren veltet det 4 dager gammel luft fylt til bristepunktet med spy, svette og tequila.
Bud gutten så halt skremt halt overrasket på den kraftige mannen i døren. Med de 4 dager gamle skjeggstubben den svette våte lyse luggen ned i pannen under hatten. Under denne stirret to lyse blå øyne på ham.
” Ja skal vi gå?”
”Ja vel Sir.”

Wednesday, November 12, 2003

Bibliografi
Historien om Gly. Dikt 1976.
Amatøren. Roman 1977
Kamelen i mitt hjerte. Dikt 1978
Jaktmarker. Dikt 1979.
Billettene. Roman 1980
Jokeren. Roman 1981
Paraply. Dikt 1982
Beatles. Roman 1984
Blodets bånd. Roman 1985
Åsteder. Dikt 1986
Colombus' ankomst. Dramatikk 1986
Sneglene. Roman 1987
Herman. Roman 1988
Stempler. Dikt 1989
Vesterålen. Dikt 1989
Bly. Roman 1990
Gutten som ville være en av gutta. Roman 1992
Ingens. Noveller 1992
Den akustiske skyggen. Dikt 1993
Mekka. Dramatikk 1994
Jubel. Roman 1995
Den andre siden av blått. Et bildedikt fra Loften og Vesterrålen (medf). Dikt 1996
Den misunnelige frisøren. Noveller 1997
Noen som elsker hverandre. Noveller Cappelen. 1999
Pasninger. Dikt Cappelen. 1999
Falleferdig himmel. Dikt Cappelen. 1999
Kongen som ville ha mer enn en krone (medf). Barnebok Cappelen. 1999
Under en sort paraply. (Utvalg/etterord: Niels F. Dahl). Dikt Cappelen. 1999
Mann for sin katt. Barnebok Cappelen 2000
Pinnsvinsol. Dikt Cappelen 2000
Halvbroren. Roman, Cappelen 2001


Bokomtaler om bøker av Lars Saabye Christensen
En av omtalene om boken Maskeblomst er gode og anmelderen mener at dette er en god bok

Her er det en bra side!!!
Alexander har funnet en bra side.
Jeg har lest novellene: Av en født forbryters dagbok (Johan Borgen), -Ja (Alf Prøysen), Solskinnsfortelling (Alf Prøysen) og 60-liter'en (Kjell Aukrust).

Jeg likte 60 liter'en best fordi den vat lett og lese, den er humoristisk og lett forståelig i forhold til de andre 3 som er skrevet på en litt mer innviklet måte.

Wednesday, November 05, 2003

Onsdag 5. November

I disse data timene har jeg jobbet med naturfag, energi. På naturfags programmet på dataen har jeg gjordt forskjellige oppgaver og lest om dette emne. Jeg tror også jeg har lært litt av det jeg har jobbet med. I tillegg til å jobbe med naturfags programmet har jeg også jeobbet med dette som jeg skriver nå og eller stortsett lite.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?